Cikotić: Na izborima u Podgorici jasno ćemo reći ne Mandićevoj politici razbijanja građanske Crne Gore

Amina Cikotić (Foto: Evropski savez)
Amina Cikotić (Foto: Evropski savez)

Znajući da je primarni cilj Andrije Mandića, Milana Kneževića i ekipe razbijanje građanske Crne Gore, svo njihovo djelovanje u Vladi je podređeno realizaciji tog cilja, ocijenila je potpredsjednica SDP i predstavnica Evropskog saveza Amina Cikotić.

Cikotić kaže da ostvarivanje biračkog prava onih koji pogoduju Mandiću i Aleksandru Vučiću za posljedicu ima to da drugi odlučuju o našim sudbinama što će u krajnjem, smatra, dovesti do preispitivanja državnog uređenja Crne Gore

- Kao političke partije različitih profilacija možemo da nijesmo u saglasju oko mnogo stvari i politika. Ali kad su ovakve opasnosti po Crnu Goru u pitanju, svako ko ćuti na ovakvu stvar ili je relativizuje, radi direktno protiv esencijalnih državnih interesa građanske Crne Gore - ističe Cikotić.

Prema njenim riječima, na lokalnim izborima u Podgorici jasno će se reći ne Mandićevoj politici razbijanja građanske Crne Gore.

- Zato ne smijemo da prećutimo. 29. septembra je prilika da krenemo sa smjenom ovih i njima sličnih. Ako vam ovo smeta - izbor je jasan, broj 3 i Evropski savez - poručuje Cikotić.