U Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista poručuju da od 29. septembra slijede promjene

DPS Kotor: Haos u saobraćaju kulminirao, niko ništa ne preduzima

 (Foto: DPS)
(Foto: DPS)

Koliko je odlazeća gradska vlast zanemarila apsolutno sve ključne probleme Kotora, najbolje govori nikad gore i nikad haotičnije stanje u saobraćaju - poručili su u Opštinskom odboru Demokratske partije socijalista (DPS) uz fotografiju koja svjedoči potopu na ulicama u tom gradu.

Prema njihovoj ocjeni, lokalne vlasti su zapravo posljednjim „izumima“ učinile sve kako bi dodatno zakomplikovale situaciju.

- Pa je sada u mnogim djelovima dana manje vremena potrebno za putovanje od Vrmca do Podgorice, nego od Vrmca do Dobrote. Opšti saobraćajni kolaps vlada u svim djelovima grada, a danas smo bili svjedoci totalnog haosa – od Orahovca do grada putovanje traje sat i po, kotorski roditelji kasne po djecu koja su u školama i vrtićima, a rezignirani turisti izlaze iz vozila na pola puta i nastavljaju pješke sa koferima ka odredištima. Pored toga, mnoge saobraćajnice su potopljene – počev od same rive, pa sve do puteva koji vode ka Svetoj Vrači - naveli su u kotorskom DPS-u.

To je, kako su podvukli, sumorna slika Kotora.

- Dok vlast pred izbore realizuje „kapitalne projekte“ farbanja stepenica – što je, opet, i bolje nego kad bagerima uništavaju kulturnu baštinu. Promjene stižu za nepunih 20 dana – tada kreće hvatanje u koštac sa haosom koji iza sebe ostavljaju oni koji odlaze iz vlasti. Ovakve slike sa kotorskih ulica uskoro će biti prošlost, od 29. septembra slijedi rad za Kotor prije svega - zaključili su u saopštenju.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.