Tičić: U partnerstvu sa građanima vratićemo Budvu na pravi put

Milan Tičić (Foto: DPS)
Milan Tičić (Foto: DPS)

Pobjednička lista “Za Budvu! I srcem i znanjem! Prof. dr Nikola Milović” strateški razmišlja o budućnosti grada, a brojni projekti koji su u planu dokaz su da u svim oblastima želimo Budvu da učinimo kvalitetnijim, modernim i ljepšim mjestom za život i rad građana, kao i boravak turista, u čemu ćemo, uvjereni smo, imati bezrezervnu podršku Budvana, kazao je Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva i kandidat za odbornika liste “Za Budvu! I srcem i znanjem! Prof. dr Nikola Milović".

Tičić kaže da će onačno će turistički centar Crne Gore opravdati ovu titulu, a građani će, navodi, osjetiti kako je živjeti u gradu jednakih šansi, koji pruža pomoć svima kojima je ona neophodna, gradu čija je gradska uprava pouzdan partner građana

- Budvani su jasno poručili na posljednjim izborima da im je dosta anarhije i haosa u gradu u kom žive, da ne žele da se o njihovom gradu govori s podsmjehom, te da je došlo vrijeme za promjene koje će Budvi donijeti razvoj i prosperitet nakon nazadovanja koje traje još od 2016. godine - naglasio je Tičić.

Realno je očekivanje, navodi on, da će Demokratska partija socijalista i na narednim izborima biti najjača partija, sa najkvalitetnijim kandidatom za predsjednika opštine i dominantom odborničkom listom.

- Zato, nakon 17. novembra, u partnerstvu sa građanima, i srcem i znanjem radićemo da Budvu vratimo na pravi put - poručio je Tičić.

 

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.