U Demokratskoj partiji socijalista tvrde da je nosilac liste PES-a i Demokrata bio dugogodišnji aktivista njihove partije tokom izbornih kampanja

Nikolić: Mujović duže glasao DPS od mene, učestvovao u jednom od izbornih štabova na prethodnim lokalnim izborima

Saša Mujović u štabu DPS-a (Foto: DPS)
Saša Mujović u štabu DPS-a (Foto: DPS)

Portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić kazao je da je nosilac liste PES-a i Demokrata na predstojećim izborima u Podgorici, Saša Mujović, slagao javnost jutros kazavši da nikad nije glasao, niti da je bio dio DPS-a.

- Naime, Saša Mujović nije bio samo glasač naše partije već i dugogodišnji aktivista tokom izbornih kampanja. O tome svjedoči i fotografija koja je nastala na jednom od štabova održanih uoči lokalnih izbora u Podgoricu 2022. godine. Ukoliko Mujović nastavi da laže, obavijestiću crnogorsku javnost i o tome kakva vrsta štaba je u pitanju, ko ga je vodio, gdje su održavani sastanci i kakav je konkretan doprinos Mujovića bio izbornom rezultatu koalicije ,,Svi za naš grad!” - naveo je Nikolić, dostavljajući fotografiju koja je, kako kaže, nastala 16. oktobra 2022.

Nikolić je napomenuo i da Mujović ima duži glasački staž od njega kada je u pitanju Demokratska partija socijalista. 

- Naime, ja sam biračko pravo prvi put iskoristio 2012. godine sticanjem punoljetstva, a Mujović još od ranih 2000-ih aktivno i sa strašću glasa DPS - naglasio je on.

Prema njegovim riječima, tužno je posmatrati dekana Elektrotehničkog fakulteta kako na ovaj način prlja besprekornu biografiju i srozava svoj ugled u javnosti. 

- Saša, sačuvaj barem malo integriteta i prestani da potpisuješ saopštenja koja ti uvaljuju i da slušaš komunikacione savjete Demokrata. Možeš ti i bolje od toga - poručio je Nikolić.