Kolege pružile podršku Abdiću: Njegova posvećenost pacijentima preporučuje ga da vodi grad

 (Foto: DPS)
(Foto: DPS)

Nosioca liste “I riječju i djelom!” Nermina Abdića podržao je veliki broj njegovih kolega, doktora, specijalista različitih oblasti medicine, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

- Kao Nerminova koleginica već godinama, mogu potvrditi njegovu posvećnost i integritet. Nermin je lider koji sluša i razumije potrebe ljudi -kazala je specijalista kardiolog dr Maja Miročević Rotolo.

- Njegove liderske sposobnosti su se dokazale u medicini i sada mogu da služe cijelom gradu. Zato podržavam dr Nermina Abdića i listu koju on predvodi - kazao je specijalista ginekologije i akušerstva dr Milovan Jovanović.

- Doktor Nermin uvijek svoje pacijente stavlja na prvo mjesto i sigurna sam da će isto uraditi i za naše građane. Njegova humanost čini ga posebnom među svim drugim kandidatima. Zato mu dajem svoju podršku na predstojećim izborima - istakla je specijalista transfuzione medicine dr Nela Eraković.

- Kada iskreno želite da vidite nekoga na čelu svog grada, a znate kakav je taj neko u životu, u radu, na poslu, u svojoj zajednici, onda je doktor Nermin Abdić broj jedan u tome. I zato želim da mu uputim punu podršku na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici - istakao je vaskularni hirurg dr Perica Maraš.