Jokić: Prekinimo agoniju u Beranama, izađimo na izbore, da nakon toga krenemo u razvoj naše opštine

 (Foto: Demokratska partija socijalista)
(Foto: Demokratska partija socijalista)

Berane, grad vjesnik mira, sjajne tradicije, ovih mjeseci doživljava neviđenu inflaciju vrijednosti. Pitamo se da li ovakva ponižavanja zaslužuje ova sredina? I odmah – naš odgovor – prekinite sa borbom za fotelje u interesu svih građana Berana - poručio je odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini Opštine tog grada Branislav Jokić.

- Izdignite se, gospodo, iznad ličnih i partijskih interesa. Zakažite sjednicu Skupštine opštine i skratimo mandat ovom parlamentarnom odborničkom sazivu. Prekinimo agoniju koju ste izazvali svojim nepromišljenim odlukama. Ne istrajavajte u propadanju grada. Priznajte da ste nesposobni da upravljate gradom u interesu svih građana - naveo je Jokić.

Berane je, prema njegovim riječima, grad bogate istorije i tradicije, što ih sve obavezuje da to baštine na način dostojan vremenu u kojem živimo.

- Poštovana gospodo, izdignite se iznad međupartijskih sukoba i sujeta, skratimo mandat i pozovimo građane na izbore, da svi zajedno krenemo u razvoj ovog našeg grada. Gospodo iz Skupštine opštine Berane, uslišite preporuke Vlade, skratimo mandat, omogućimo da zaposleni u Opštini i preduzećima dobiju lične dohotke u ovom vremenu izražene inflacije - rekao je Jokić.

Dodao je da su oni na potezu, a odbornici DPS-a će glasati za izlazak iz ove duboke političke krize u kojoj se njihov grad nalazi.

- Ovaj grad je u svojoj istoriji prošao i ratna vremena, ali je i tada imao domaćina. Danas smo bez domaćina i vizije razvoja grada. Prekinimo ovo beznađe i dajmo nadu građanima Berana. Demokratska partija socijalista nudi program uspješnog razvoja kakav je bio do 2014. godine - zaključio je Jokić.