Kandidat za gradonačelnika Pokreta Naprijed otkrio šta će odmah uraditi ako preuzme rukovođenje gradom

Prva obećanja Kadića: Neću mijenjati broj mobilnog, službeni automobil ustupiću građanima

Vuk Kadić (Foto: Pokret Naprijed)
Vuk Kadić (Foto: Pokret Naprijed)

Kandidat za gradonačelnika Podgorice ispred Pokreta Naprijed Vuk Kadić otkrio je građanima koji će biti njegovi prvi koraci ukoliko preuzme rukovođenje gradom.

- Ovih dana čujemo mnogo obećanja. Političari se takmiče u broju garaža koje će izgraditi, obećavaju još više vrtića, a po njihovim planovima, izgleda da ćemo morati da uvozimo radnu snagu koliko će novih radnih mjesta biti otvoreno. Drveće u parkovima će nići za mjesec dana, a korupcija će biti na nivou one u Švedskoj. Pa evo, da se i ja priključim tom trendu obećanja. Prvo obećanje koje vam dajem jeste da neću promijeniti broj mobilnog telefona. Nisam ga promijenio deset godina, pa ga neću mijenjati ni 30. septembra. Građani će uvijek moći da me kontaktiraju, jer smatram da gradonačelnik treba da bude dostupan onima koje predstavlja - naveo je Kadić u saopštenju za medije.

Dodao je da će, ukoliko postane gradonačelnik, automobil koji sada koristi prvi čovjek grada prvi dan biti stavljen na raspolaganje građanima.

- Biće korišćen za prevoz onih kojima je najpotrebniji – starijih, bolesnih, onih kojima je potreban prevoz do bolnice, na pregled ili do neke službe kako bi završili neophodnu dokumentaciju. Uvođenjem ove usluge, želim da pokažem šta znači služiti građanima - istakao je Kadić.

Kadić tvrdi da nikada nije obećavao nemoguće i da će svaki dan biti sa građanima kako bi zajedno radili da bi Podgorica krenula naprijed.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.