PES: Milatović što prije da potpiše zakone potrebne za Evropu Sad 2

 (Foto: Pokret Evropa sad)
(Foto: Pokret Evropa sad)

Pozivamo Jakova Milatovića što prije da potpiše zakone potrebnih za program Evropa Sad 2, kako ne bi ugrozio početak realizacije od 1. oktobra - poručili su iz Pokreta Evropa sad.

- Očekujemo od Milatovića da sujetu ostavi po strani i da već ukoliko se odrekao programa koji ga je doveo na poziciju, makar ne opstruira njegovo sprovođenje. Racionalan pristup očekujemo od Milatovića, s obzirom na to da će se u eventualno ponovljenom glasanju potvrditi ubjedljiva podrška parlamenta za ove zakone, čije usvajanje je potrebno za program Evropa Sad 2 - navodi se u saopštenju PES-a.

Bez obzira na to što je, kako dodaju, u koordinaciji sa ostalom opozicijom gajio nade da uvećanja zarada neće biti, učesnik lokalnih izbora u Podgorici, kada je u pitanju životni standard ne treba da se vodi sitnim partijskim interesima.

- Očekujemo ozbiljan i odgovoran pristup, umjesto što sprovodi opstrukcije, jer to je jedino što je Milatović za ovih godinu i više dana radio uredno i redovno - zaključili su iz PES-a.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.