Odžić: 29. nema opravdanja za apstinenciju na izborima, olovkom ćemo donijeti promjene

Petar Odžić (Foto: Evropski savez)
Petar Odžić (Foto: Evropski savez)

Neuseljiva psihijatrijska klinika otvorena uoči izbora u Podgorici, jos jedan je primjer da odlazeća garnitura pokušava funkcionerskom kampanjom nadomjestiti haos koji ostavljaju posle sebe u gradu, ocijenio je zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić

- Dok državni sekretari resornog ministarstva u alkoholisanom stanju tumaraju po gradu, premijer sa ministrima otvara nezavršene zdravstvene objekte - naveo je Odžić. 

Prema njegovim riječima, pozajmljeni nosilac liste Mujović, osim sto ćuti na urušen energetski sistem koji je u njegovoj nadležnosti, ćuti i na funkcionersku kampanju svojih kolega iz Vlade Crne Gore. 

- Govori kako će njegova partija uvesti red u Podgorici, kao da isti oni nisu trenutno na izvršnoj vlasti, i kao da u predhodnom periodu nijesu imali gradonačelnicu iz svojih redova. Možda Mujović, kao što nije bio u DPS-u, posle ovih izbora kaže da nema ništa ni sa PES-om - ističe Odžić.

Zato, napominje, 29. nema opravdanja za apstinenciju na izborima. 

- Olovkom ćemo donijeti promjene, a Boris Mugoša će biti gradonačelnik svih građana, jer će Podgorica biti za primjer - poručio je Odžić.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.