Mujović: Izbori u Podgorici sve samo ne lokalni

Sa predstavljanja liste (Foto: Demokrate)
Sa predstavljanja liste (Foto: Demokrate)

Ministar enrgetike Saša Mujović, kandidat za gradonačelnika Podgorice liste "Evropa sad - Demokrate - Još jače", kazao je da su izbori 29. septembra sve samo ne lokalni, te da je na sceni veliki pokušaj da se ugrozi Vlada.

Lista PES-a i Demokrata predstavljena je sinoć, a u saopštenju se navodi da je predstavljeno 59 kandidata za odbornike sa koalicone liste, te da je Mujović predstavio planove rada i viziju Podgorice u naredne četiri godine.

- Po ravnom putu mogu i umijem sam hodati, ali po makadamu nikako bez vas sugrađani. Ako imate jasan cilj i namjeru, onda svako davanje i odricanje dobija puni smisao. Borimo se da se ne vrate dani apatije i beznađa, da se ne vrate oni koji žele da ima više građana u stanju socijalne potrebe. Ovi izbori su sve samo ne lokalni. Ovo je veliki pokušaj da se ugrozi 44. Vlada, da se ponovo vratimo na teren podjela - kazao je Mujović.

On je kazao da mu je Podgorica dala puno i da zbog toga osjeća potrebu da joj uzvrati.

- Podgorica mi je dala puno toga i red je da joj uzvratim. Siguran sam da imamo mudrosti da od Podgorice napravimo evropsku metropolu. Nemam praznih obećanja, data riječ je za mene svetinja i ona se mora poštovati. Ako se obeća, to se mora ispuniti. A obećavam da ćemo imati čistiji grad, da ćemo napraviti postrojenje za preradu guma, da ćemo imati energetski efikasan grad... Riješićemo problem saobraćaja. Stimulisaćemo motorizovani i nemotorizovani saobraćaj. Radićemo i gradićemo još više - rekao je Mujović

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.