Knežević: U Milatoviću vidimo partnera spremnog da očuva ideološke i programske principe od 30. avgusta

Ukoliko su zainteresovani spremni smo da razgovaramo i sa dva odbornika GP URA, ali na jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti, kaže Milan Knežević

 (Foto: Dan)
(Foto: Dan)

Koalicija Za budućnost Podgorice - grad svih nas u predsjedniku države Jakovu Milatoviću i odbornicima sa njegove liste vidi koalicione partnere i ljude koji su spremni da očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta, saopštio je za "Dan" Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije.

- Koalicija Za budućnost Podgorice - grad svih nas bez obzira na vidljive političke razlike sa predsjednikom Jakovom Milatovićem, koje nijesmo skrivali ni za vrijeme izborne kampanje, ipak u njemu i odbornicima sa njegove liste vidim koalicione partnere i ljude koji su spremni da na anti DPS osnovama grade većinu u Glavnom gradu i shodno izbornoj volji građana očuvaju izborne, ideološke i programske principe od 30. avgusta - kazao Knežević.

On je dodao da su, ukoliko su zainteresovani, spremni da razgovaraju i sa dva odbornika Građanskog pokreta URA, ali na, kako je kazao, jasnim demokratskim načelima i principima koji bi značili puno poštovanje izborne volje građana Podgorice, a nikako devalvaciju i vraćanje na antidemokratske standarde koji su poremetili političku scenu Crne Gore u prošlosti.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.