DPS: Spajić potcjenjuje inteligenciju građana

 (Foto: Demokratska partija socijalista)
(Foto: Demokratska partija socijalista)

Premijer Milojko Spajić potcjenjuje inteligenciju građana, što će se njemu i njegovoj Vladi 29. septembra vratiti kao bumerang, saopštili su iz podgoričkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Iz te stranke su kazali da dinamika, intenzitet i grandioznost Spajićevih obećanja rastu kako se približavaju podgorički izbori.

- Ako premijer nastavi ovim tempom, očekujemo da sljedeće nedjelje pokaže animaciju za metro, tramvaj, robot taxi, da obeća građanima tročasovno radno vrijeme, ili čak da uopše ne rade - naveli su iz podgoričkog odbora DPS-a.

Prema njihovim riječima, nije fer da se takav bajkoviti život nudi samo građanima Podgorice.

- Neko zlonamjeran bi mogao pomisliti da je zbog izbora - ističu u saopštenju.

Iz DPS-a su rekli da očekuju da tako blagostanje premijer obeća i drugim opštinama i da njima namijeni neku od „ovih štancovanih animacija“.

„Na primjer - kako potrošiti onu nepostojeću milijardu eura koju je obećao prije tri godine da će stići u Pljevlja. Da se manemo šale i ironije - ponižavajuće je ovo što Spajić radi građanima u predvečerje podgoričkih izbora“, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da Spajić i njegovi ministri svaki dan sprovode funkcionersku kampanju, zloupotrebljavaju državne resurse i obećavaju sve što se zamisliti može.

- Pored toga, najgore je što imamo vlast koja bukvalno ništa nije napravila, ni ciglu postavila, ni esker zakucala, za sve ovo vrijeme, a sad pokušava da poput najgorih šibicara obmane građane - rekli su iz DPS-a.

Oni su naveli da su uvjereni da će se ovo što Spajić radi građanima 29. septembra vratiti njemu i njegovoj vladi kao bumerang, koji će ih sve zajedno poslati u političku prošlost.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.