Član Predsjedništva DPS-a demantovao tvrdnje Demokratske Crne Gore

Bošković: Navodi Demokrata najobičnija laž i podvala, zaštitu ću tražiti na sudu

Predrag Bošković (Foto: Ministarstvo odbrane - arhiva)
Predrag Bošković (Foto: Ministarstvo odbrane - arhiva)

Član Predsjedništva Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši poslanik te partije Predrag Bošković saopštio je da su laž i podvala navodi Demokrata da je, dok je bio ministar odbrane, lažnim lažnim fakturama plaćao boravak policajaca u Splendidu.

- Navodi Demokrata su kao i obično najobičnija laž i podvala. Zbog ovih laži zaštitu ću tražiti na sudu, a autoru ovakvih laži savjetujem da potraži stručnu pomoć - naveo je Bošković na mreži X.

Demokrate su u saopštenju večeras naveli da će u tzv. "aferi broj dva" otkriti zloupotrebe sredstava Ministarstva odbrane kada je na njegovom čelu bio Bošković.


- U aferi broj dva vidjećete, dragi građani kako je zloupotrebom sredstava Ministarstva odbrane, Predrag Bošković preko lažnih faktura plaćao boravak DPS policije u Splendidu na čelu sa Zoranom Lazovićem tokom protivustavnog desanta na Opštinu Budva 2020. godine. Lažnom fakturom, Predrag Bošković je pokrio sredstva za boravak policajaca Zorana Lazovića u Hotelu Splendid tako što je naveo da se plaća posjeta delegacije ministra odbrane Slovačke, koji nije boravio u Splendidu nego u Hotelu ,,Maestral”. Tražili ste, gledajte. I afera broj 2 je blaga u odnosu na ono što je već spremljeno, a što će procesuirati ministar odbrane - poručili su iz Demokratske.