U DPS-u tvrde da će se baciti na posao odmah nakon izbora

Banjević: Kotor je u totalnom kolapsu, a rješenje svih problema je jednostavno

Nikola Banjević (Foto: DPS)
Nikola Banjević (Foto: DPS)

U Kotoru je zastoj. Totalni kolaps. Ko ne vjeruje, neka pogleda semafor ispred tunela Vrmac. Tamo stoji upozorenje da ne krećete ka Kotoru, ni kroz tunel, ni preko Trojice, kazao je Nikola Banjević, kandidat sa liste "Kotor prije svega! DPS – Neđeljko Moškov".

- Zamislite gradsku vlast koja je toliko nesposobna da potroši više od pola miliona eura na "pametne" semafore, zahvaljujući kojima su stvorili najveći saobraćajni kolaps u istoriji grada. Kolaps je u saobraćaju, ali i u turizmu, kulturi, sportu... - naveo je Banjević u saopštenju.

Istina je, navodi on, da se trenutno ne vidi svjetlost na kraju Vrmca, i da preko Trojice vodi slijepa ulica. Ali, kako kaže, i za to postoji rješenje.

Obećava da će od 30. septembra, uz potpunu uključenost građana, rješavati, kako je rekao, nepodnošljive uslove za život u Kotoru.

- Nećemo dozvoliti da se više putuje sat od tunela do Starog grada, niti će se novcem građana finansirati sumnjivi projekti poput "pametnih" semafora. Što je previše – previše je. Poštovane Kotoranke i Kotorani, rješenje svih problema je jednostavno – skupa ćemo promijeniti vlast u Kotoru na izborima u nedjelju, 29. septembra i već od ponedjeljka krenuti da radimo za dobro svih stanovnika našeg grada. Jer Kotor mora biti prije svega - poručio je Banjević.