Vukićević-Njeđeši: Privlačenjem investicija i razmjenom praksi potvrđujemo rad na učvršćivanju prijateljskih odnosa

Sa susreta Vukićević i Njeđešija (Foto: Ministarstvo saobraćaja)
Sa susreta Vukićević i Njeđešija (Foto: Ministarstvo saobraćaja)

Privlačenjem investicija i razmjenom praksi i dobrih iskustava, potvrđujemo dalji rad na učvršćivanju prijateljskih odnosa naših država, poručila je ministarka saobraćaja Maja Vukićević na sastanku sa ambasadorom Mađarske u Crnoj Gori, Jožefom Njeđešijem.

Vukićević je rekla da je Mađarska odavno prepoznata kao važan interesent za projekte iz oblasti saobraćaja i istakla zadovoljstvo povodom potvrde dobrih bilateralnih odnosa dvije zemlje.

- Mađarske kompanije su već potvrdile očekivanja na domaćem tržištu, a naročitno kroz realizovane projekte i ostvarena partnerstva poslednjih godina - istakla je Vukićević.

Ministarka saobraćaja je, takođe, saopštila da će na poziv ministra infrastrukture i transporta u Vladi Mađarske, Janosa Lazara, boraviti na sastanku ministara transporta u Budimpešti, 19. i 20. septembra.

Vukićević je u direktonom razgovoru sa ambasadorom Njeđešijem iznijela informacije o trenutnim statusima važnih saobraćajnih projekata, te sagovornika upoznala sa dinamikom radova i aktivnostima ovog resora.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.