Utakmica „Budućnosti Volija“ i „Crvene zvezde“ nastavljena nakon pražnjenja tribina, isključenja Drčelića i izlaska sudija

 (Foto: UGC)
(Foto: UGC)

Nakon više prekida, Budućnost Voli i Crvena zvezda nastavili su košarkašku utakmicu u Sportskom centru „Morača“.

Naime, gotovo 20 minuta nije bilo igre, a obezbjeđenje je čak čak moralo da izvede predsjednika beogradskog kluba Željka Drčelića - pošto nije želio da napusti dvoranu nakon što je isključen zbog prigovaranja.

On je nepomično stajao pored reklama iza koša sve dok nije poslato obezbjeđenje koje ga je izvelo iz dvorane. Dok je izvođen on je iskoristio priliku da uputi još neprijatnih riječi arbitrima. 

Pored povrede igrača gostiju, duže je trajao i jedan čelendž, potom su sa klupe gostiju imali zamjerke na odluke sudija, tako da je pauza trajala makar dvadesetak minuta. Pošto je utakmica konačno nastavljena, Podgoričani su uspjeli da sačuvaju prednost do kraja četvrtine, te su završni period igre dočekali uz rezultat 58:52. 

Mekinli Rajt pogodio je trojku sa zvukom sirene, pa je „Morača“ još jednom proključala.

Mnogo su bolje gosti otvorili završni period - nakon tri minuta igre uspjeli su da poravnaju na 62:62.

Uslijedio je nesportski faul Nedovića nad Sujejmonom, nakon čega su na parket letjeli predmeti, bilo je i prilično ružnog skandiranja sa tribina, pa su i domaći navijači dobili upozorenje.

Potrajao je neko vrijeme i taj prekid, a onda je najzad Omić mogao da izvede slobodna bacanja - bio je polovičan. Isti je igrač u sljedećem napadu pogodio i „plavi“ su bili na plus tri (65:62).

Odmah su na to odgovorili Beograđani - trojku je pogodio Giedraitis, pa Nedović.

A onda su sudije izašle iz dvorane. Razlog je bio - uprkos ranijem upozorenju - novi predmet u parketu, i to nakon trojke Nedovića.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.