Nije suština kada su birači iz bosansko-hercegovaččkog entiteta Republike Srpske i Srbije upisani u birački spisak, već u koliko država ostvaruju nelegalno biračko pravo

Nikolić: MUP i UP da identifikuju lica koja su krivotvorila podatke o državljanstvu i da ih privedu ukoliko dođu da glasaju

Andrija Nikolić (Foto: DPS)
Andrija Nikolić (Foto: DPS)

Šef poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić kazao je da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije moraju da identifikuju lica koja su krivotvorila podatke o državljanstvu i da ih privedu ukoliko dođu da glasaju.

On je pozvao MUP i njegove čelnike da ne manipulišu, te da nije suština kada su birači iz bosansko-hercegovaččkog entiteta Republike Srpske i Srbije upisani u birački spisak, već u koliko država ostvaruju nelegalno biračko pravo.

- Ko je dobio drugo državljanstvo nakon 2006. godine nezakonito je u posjedu crnogorskog i ne može imati dva prebivališta. Godinama tražimo istragu o nelegalnom dvojnom državljanstvu i podnosimo prijave, ali MUP i ministar ćute, počev od nelegalnog državljanstva Andrije Mandića – kazao je Nikolić.

PRATITE TVe UŽIVO

Obavještenje: Zbog zaštite autorskih prava, u odredjenim terminima live stream neće biti dostupan.