Emisija “Jutro sa Majom” ulazi u vaše domove subotom i nedjeljom od 9-12h, a autorka Mirjana Maja Popović sa svojim gostima razgovara na razne teme, koje nas se (do)tiču, na nepretenciozan način. Gosti su poznate ličnosti, ali i oni drugi, manje poznati, ali jednako važni (sa akcentom na mlade i perspektivne ljude) Opušteno, ali ne banalno, ozbiljno, ali provučeno humorom.

Nova emisija “TV E” pod nazivom “Ne pričam ti o tome” govori “o crnogorskoj muzici i još ponešto”. Gosti će biti poznati crnogorski muzičari, ali i druge ličnosti koje su svojim stvaranjem ili ponašanjem učestvovali u nastanku one često nevidljive, urbane strane Crne Gore.

Zvjezdano sazvježđe tve. Božidar Zuber, koji je i sam regionalna glumačka zvijezda, okuplja poznate u televizijskoj formi tribjuta. Odavanje počasti karijerama i uspjesima ljudi sa scene koje volimo, kojima se divimo i koje rado „ugošćujemo“ u svojim domovima, putem malog ekrana. Gosti iznenađenja doprinose čitavom vatrometu emocija i razmjeni energija koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Putovanje korz život kroz, pjesmu, ples, glumu.

Dokumentarni serijal zasnovan na istinitim događajima. Kroz polučasovnu dokumentarno-igranu formu podsjeća na zločine koji su počinjeni ’90. godina, a ostali nerasvijetljeni do danas.

Zabavno - edukativni talk show bavi se temama savremenog građanskog crnogorskog društva. Naizgled lagan pristup određenoj temi uz ostvarene, afirmisane, uspješne goste, osvjetljava izvrnute pojave u našem društvu i time kritički utiče na anomalije. Emisija djeluje oslobađajuće, ohrabrujuće u odnosu na rigidne stavove većine u crnogorskom društvu.