Milatović u šetnji Dubrovnikom: Važno da politiku devedesetih ostavimo iza i koračamo naprijed oslobođeni zabluda i skupo plaćenih grešaka

Portal ETV

Važno je da politiku devedesetih ostavimo iza nas i da, oslobođeni zabluda i skupo plaćenih grešaka iz prošlosti, koračamo naprijed prema zajedničkoj evropskoj budućnosti, poručio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Milatović je učestvovao na Samitu Ukrajina – Jugoistočna Evropa u Dubrovniku, a slobodno vrijeme je iskoristio da prošeta Stradunom.

- Prijatna šetnja Dubrovnikom iz kojeg želim da pošaljem poruku dobrosusjedske saradnje. Dubrovnik predstavlja dragulj hrvatskog primorja i jedan je od najznačajnijih kulturno-istorijskih centara na Mediteranu. Prije 33 godine ovaj grad bio je žrtva tragičnih ratnih dešavanja u kojima je pretrpio značajna stradanja i razaranja, čemu je, nažalost doprinijela i tadašnja politika naše zemlje.   Važno je da politiku devedesetih ostavimo iza nas i da, oslobođeni zabluda i skupo plaćenih grešaka iz prošlosti, koračamo naprijed prema zajedničkoj evropskoj budućnosti - poručio je Milatović na mreži X.