DPS Kotor: Jokićevi dani mrmota

Portal ETV

Politička realnost u Kotoru je nakon 29. septembra sasvim drugačija. Jokićevi dani mrmota u Kotoru su odbrojani, i on mora znati da nijedan bivši predsjednik, koji je na izborima izgubio legitimitet, ne može u nedogled držati za taoce Kotor i njegove žitelje, jer su baš oni ti koji su mu u nedjelju rekli adio - ocijenili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor.

Razumiju da, kako su rekli, bivšem predsjedniku Opštine Kotor nije jednostavno da se nakon sedam godina oprosti od funkcije.

- Razumijemo da mu nije prijatno, nakon predizbornog obećanja da će biti duplo jači od DPS, zbog činjenice da je politički demoliran u svom gradu. Razumijemo i da mu trauma zbog izbornog debakla otežava suočavanje sa stvarnošću - navode iz OO DPS Kotor.

Razumiju i njegove "napade panike od pomisli da dolazi neka nova administracija koja će neminovno preispitati sva nepočinstva i sumnjive poslove iz prethodnog perioda".

- Razumijemo i da mu se više sviđa da se svakog dana, kao u kultnom filmu Dan mrmota, budi i živi u iluziji da može zadržati funkciju bez obzira na izborni poraz i jasnu poruku građana Kotora da ga više ne žele na funkciji prvog čovjeka našeg grada - naveli su iz OO DPS Kotor.