Demokratska Crna Gora predala OIK-u izbornu listu

Portal ETV

Demokratska Crna Gora je sinoć u Budvi predala izbornu listu "Demokrate - Evropa sad - Još jači - Dragana Kažanegra Stanišić" Opštinskoj izbornoj komisiji.

Nositeljka liste Dragana Kažanegra Stanišić rekla je da u ovaj izborni proces ne želi da ulazi u sukobe. 

- Ne želim da pretvorim ovu izbornu kampanju u polje podjela i vrijeđanja. Želim da pozovem sve građane da mi se pridruže u toj namjeri i želim da se usresredimo samo i jedino na izgradnji Budve kao bolje mjesta za život svih nas - navela je Kažanegra Stanišić.

U periodu koji slijedi će, kako dodaje, biti posvećena gradnji Budve kao boljeg mjesta za život.

- U periodu pred nama apsolutno ću biti posvećena izgradnji Budve kao boljeg mjesta za život svih nas. Mi žene smo često najviše naklonjene  brizi o porodici, o zajednici i možda najbolje znamo koliko je važno izgraditi siguran dom. Ja želim da Budva bude sigurno i bezbjedno mjesto za život svih njenih građana. Želim da naša djeca odrastaju sigurno i bezbrižno i želim da svaka porodica u našem gradu bude poštovana. Moja vizija bolje Budve nije samo modernizacija institucija ona je vizija afirmacije zajedništva - poručila je Kažanegra Stanišić.

Budva je, prema njenim riječima, mjesto suživota.

- Budva je mjesto različitosti, Budva je kultura, istorija, tradicija i negdje naša snaga počiva upravo  u toj našoj različitosti, ali naš prosperitet počiva u našem zajedništvu. Budva 17. novembra bira samu sebe, bira bolju, prosperitetniju, sigurniju Budvu. Ta pobjeda neće biti samo politička, ona će biti pobjeda solidarnosti, poštovanja i mira - zaključila je Kažanegra Stanišić.

Predsjednik Incijalnog odbora PES Budva Dejan Rabrenović je kazao da će Evropa sad sa Demokratama biti konstruktivan činilac lokalne vlasti u narednom periodu.

- Pokret Evropa sad biće konstruktivan činilac buduće lokalne vlasti, stabilne i iznad svega posvećene našim sugrađanima , a nikako ličnim i uskopartijskim interesima. Nastupamo u koaliciji sa Demokratama, našim kolegama sa kojima zajedno na nivou države postižemo izuzetne rezultate. Mi dijelimo iste političke vrijednosti i viziju Budve, evroposkog grada budućnosti. Naša koalicija biće temelj buduće vlasti - još jači za časnu, odgovornu i transparentnu loklanmu upravu svih nas - istakao je on.