Đeljošaj: „Sledio“ sam se zbog prijetnji Mandića, samo kukavice ne potpisuju saopštenja

Portal ETV

Potpredsjednik crnogorske vlade, ministar ekonomskog razvoja i lider Albanskog foruma Nik Đeljošaj reagovao je na saopštenje koalicije Za budućnost Crne Gore, navodeći da samo kukavice ne potpisuju saopštenja, te da će od njega Andrija Mandić imati potpisan, direktan i konkretan odgovor.

Đeljošaj je u intervjuu za Glas Amerike juče kazao da bi izmjena zakona u pravcu da se dozvoli dvojno državljanstvo značila promjenu nacionalne strukture Crne Gore, koja bi naišla na žestok odgovor. U koaliciji Za budućnost Crne Gore (ZBCG) su na to poručili da ih u Vladu nije uveo, niti da ih iz nje može izbaciti Đeljošaj.

- Koalicija ZBCG najdobronamjernije upozorava Đeljošaja, samo jednog od mnogobrojnih predsjednika albanskih stranaka, da smanji doživljaj u svojim naletima prijetnje i naglašenog šovinizima prema srpskom narodu u Crnoj Gori - kazali su u ZBCG.

Đeljošaj je na to poručio da će im odgovoriti - možda danas, ali da mu prioritet nije prevarant i politička prošlost.

- Dobro jutro iz Njujorka. Evo ‘sledio’ sam se na ove prijetnje Mandića. Poznato je da se samo kukavice ne potpisuju na saopštenja… Uživam uz jutarnju američku kafu, imam nekoliko važnih sastanaka sa američkim partnerima i od mene će Mandić imati potpisan, direktan i konkretan odgovor - naveo je Đeljošaj u objavi na Fejsbuku