Air Montenegro: Jesenja akcija na cijene karata

Portal ETV

Nacionalni avio-prevoznik, Air Montenegro, pripremio je jesenju akciju na cijene karata za deset destinacija na kojima leti.

- Iako su ljetnji dani iza nas, sezona avantura sa Air Montenegrom nikada ne prestaje. Za sve naše putnike, za period putovanja od 1. oktobra do 20. decembra, pripremili smo specijalnu ponudu, pa tako imate priliku da po cijeni povratne karte već od 100 eura posjetite neku od naših destinacija - navodi se u saopštenju.

Specijalna ponuda odnosi se na karte kupljene u periodu od 20. do 27. septembra i odnosi se na deset destinacija iz ponude nacionalne avio-kompanije.

- Ispunite jesen romantičnim trenucima u nekom od francuskih gradova – Lionu, Nantu ili Parizu. Otkrijte čari Rima, doživite jedinstveni spoj kultura u Istanbulu, istražite autentičnost Beograda, uživajte u miru i ljepoti Ljubljane, udahnite srednjovjekovni šarm Praga, osjetite duh Ciriha ili pak posjetite Frankfurt - dinamičnu evropsku metropolu. Idealno vrijeme za stvaranje uspomena je sada, a uz promotivne cijene karata, avantura nikada nije bila pristupačnija - rekli su iz kompanije.

Cijene karata uključuju sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.

- Rezervišite svoju kartu na vrijeme i neka ova jesen bude vaša sezona nezaboravnih putovanja - zaključili su iz Air Montenegra.